Sun. May 29th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Biologjia , Teste nga Biologjia

Cila nga këto mënyra të shumimit te protozoat, ndodhë në kushte të keqësuara të jetesës :

a) Kopulimi
b) Bulimi
c) Shizogamia
d) Konjugimi

You cannot copy content of this page