Wed. Oct 5th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kimia, Pyetje nga Kimia, Teste nga Kimia, Pyetje dhe përgjigje nga Kimia

Cila nga produktet kimike është proteinë?
A. Amidoni
B. Mëndafshi
C. Najlloni
D. Kauçuku

You cannot copy content of this page