Wed. Oct 5th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Cila nga substancat e mëposhtme ka fortësinë më të madhe?

A. Kuarci
B. Korundi
C. Topazi
D. Kalciti

You cannot copy content of this page