Tue. May 24th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Cila tabletë është më e mira për mosfunksionimin erektil?

Në mënyrë tipike, sildenafil (Viagra) është ilaçi i parë që mjekët përshkruajnë për mosfunksionimin erektil.

Megjithatë, medikamente të tjera efektive mund të përfshijnë Stendra (avanafil), Cialis (tadalafil) dhe Levitra (varde).