Wed. Feb 8th, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
veshkatttt

Cilat hormone i prodhojnë Veshkat ?

Veshkat i prodhojnë këto hormone: kalcitriolin, reninën, dhe eritropoetinën.

Shih edhe: Veshka

You cannot copy content of this page