Sun. May 22nd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Cilat janë 5 funksionet e hormoneve?

Hormonet ndikojnë pothuajse në çdo proces në trupin tuaj, duke përfshirë:

Metabolizmi (mënyra se si shpërbëni ushqimin dhe merrni energji nga lëndët ushqyese).
Rritja dhe zhvillimi.
Emocionet dhe disponimi.
Fertiliteti dhe funksioni seksual.
Gjumi
Presioni i gjakut.