Sat. Jul 2nd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
gjaku

Cilat janë 8 grupet e mundshme të gjakut?

Përveç antigjeneve A dhe B, ekziston një proteinë e quajtur faktori Rh, i cili mund të jetë ose i pranishëm (+) ose i munguar (–), duke krijuar 8 llojet më të zakonshme të gjakut (A+, A-, B+, B-, O+, O-, AB+, AB-).

You cannot copy content of this page