Shëndeti
Sun. Mar 26th, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

QESH
Benefitet nga e qeshura

👉Rritë Oxygjenimin dhe kështu lirohen endorfinet (hormonet e ndjenjës së mirë që të bëjnë të ndihesh i lumtur) gjë që të bën më energjik
👉Të bën të ndihesh më mirë (të gjithëve na ka ndodh që në një moment nervoze dikush na tregon diçka për të qeshur ne ne thuaj harrojmë që ishim nervoz)
👉 Rritë imunitetin (dmth qesh dhe mendo mirë të ruash imunitetin)
👉 Ul stresin
👉E qeshura promovon shëndetin e zemrës duke ul tensionin dhe korigjuar qarkullimin e gjakut
👉 Është treguar që djeg kalori 10-45 kalori në 15 min
👉 Korrigjon humorin dhe konfidencën
👉Rritë lidhjen me komunitetin/ shoqërinë
👉Ndonjëherë të ndihmon të tejkalosh disa situata të pakëndshme

Qeshu sepse e qeshura rrezaton POSITIVITET duke e bërë më të mirë rrethin ku jeton

PËR❤️SISHT

Dr. Vjollca Dedushaj Fazliu

You cannot copy content of this page