© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje
Cilat janë dy kushtet që një ngjarje e një sëmundje të quhet pandemi ? Sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë, për një ngjarje të sëmundjes që do të quhet një pandemi, ajo duhet të plotësojë dy kushte. Një, ajo duhet të përhapet në të gjithë botën nga një komb në tjetrin. Së dyti, shfaqja e sëmundjes duhet parë, që do të thotë se njerëzit që janë të sëmurë duhet të tregojnë shenja.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.