Fri. Aug 19th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Cilat janë dy llojet kryesore të tingullit?

Tingulli ka dy forma themelore: energjia akustike dhe energjia mekanike.

Çdo lloj tingulli duhet të trajtohet në mënyrën e vet.

Energjia akustike ose zëri është ajo që ne përjetojmë çdo ditë.

Në fakt është dridhja e ajrit (valët e zërit) që transformohet nga membrana timpanike në veshin e njeriut në tinguj të dëgjueshëm.

You cannot copy content of this page