Wed. Jun 29th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kryeni shërbimet endokrinologjike në Laboratorin Olive

Cilat janë ekzaminimet që kryhen për vlerësimin e tiroides?

Pas konsultës mjekësore që kryhet nga mjeku specialist endokrinolog, për vleresimin e tiroides këshillohen të kryhen disa ekzaminime mjekësore të tilla si:

  • Analiza për matjen e nivelit të hormoneve në gjak: TSH, FT4; FT3, si edhe hormone të tjera të cilat përcaktohen nga mjeku rast pas rasti
  • Ekografia e tiroideve
  • Shintigrafia e tiroides, ekzaminim I cili përdoret për të vlerësuar nodujt e tiroides

Leave a Reply

You cannot copy content of this page