© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Vitamina A, mund t’i ndihmojë diabetikët që të mos humbasin shikimin

Cilat janë faktorët e rrezikut për të zhvilluar diabetin?

Përgjigje: Faktorët e rrezikut për të zhvilluar diabetin përfshijnë trashëgimia, mosaktivitetin fizik, ushqyerja jo të shëndetshme, shtypja e lartë të gjakut dhe kolesteroli i lartë.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.