Fri. May 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Cilat janë funksionet e domosdoshme që bëjnë të mundur jetën ?

Të gjithë organizmat e gjallë realizojnë disa funksione qe konsiderohen thelbësore për jetën.

Ato janë : ruajtja e kufijve, lëvizja , reagimi , tretja , metabolizmi , riprodhimi dhe rritja .

You cannot copy content of this page