Sun. Nov 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Trombocitet , Pllakëzat e gjakut, Trombociti

Cilat janë llojet e formave të trombociteve ?

Kemi dy lloje të formave të trombociteve:

  • Forma e rregullt, e lëmuar, joaktive.
  • Forma aktive “ngjitës”, në formë shkallë-shkallë


Fjalët kyçe: Trombocitet , Llojet e trombociteve , Hematologjia

Trombocitet , Pllakëzat e gjakut, Trombociti

You cannot copy content of this page