Tue. Aug 16th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Cilat janë llojet e rimës ?

kemi tri llojesh AABB (rime e puthur) dhe ABAB (rime e kryqezuar) ABBA (rime e alternuar). Ka edhe rima te tjera me skema si psh. AAAB (ne kete rast, rima e vargut te fundit perkon me vargun e fundit te strofes tjeter)

You cannot copy content of this page