Mon. Jan 30th, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

 

Cilat janë llojet më të zakonshme të çrregullimeve endokrine ?

Disa nga llojet më të zakonshme të çrregullimeve endokrine përfshijnë:
Menopauza
Diabeti
• Sëmundja e Addison-it
• Sëmundja e Cushing
• Sëmundja e Graves
• Tiroiditi Hashimoto
• Hipertiroidizmi/hipotiroidizmi
• Prolaktinoma
• Kanceret e gjëndrave endokrine

 

Dr Enver Ismaili
Endokrinolog

You cannot copy content of this page