Fri. May 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Cilat janë nivelet e organizimit strukturor ?

Nivelet e organizimit strukturor të trupit janë : niveli kimik , niveli qelizor , niveli indor , niveli i organit , niveli i sistemit të organeve dhe niveli më i lartë – organizmi .

You cannot copy content of this page