© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Cilat janë përfitimet e metioninës?

Metionina është një antioksidant.

Mund të ndihmojë në mbrojtjen e trupit nga dëmtimet e shkaktuara nga rrezatimi jonizues.

Mund të detoksifikojë substancat e dëmshme në trup, siç janë metalet e rënda.

Mund të parandalojë gjithashtu dëmtimin e mëlçisë nga helmimi me acetaminofen.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.