Thu. Jul 7th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Cilat janë problemet kryesore me të cilat merret higjiena shkollore ?

Problemet kryesore me të cilat merret higjiena shkollore janë:

  • Higjiena e pajisjeve shkollore
  • Higjiena e objekteve shkollore
  • Higjiena e punës edukative dhe arsimore
  • Sëmundjet e nxënësve dhe mësimdhënësve
  • Mbrojtja dhe përparimi i shëndetit të nxënësve.

You cannot copy content of this page