© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
kamomil

Cilat janë sekretet e çajit të kamomilit ?

Kamomili ka aftësi shumë të mira qetësuese dhe gjumë-sjellëse.

Shija e çajit të luleve të kamomilit të rritur vetë në shtëpi është shumë më e mirë se ajo e bustinave.

Çelësi i përgatitjes së çajit të fortë të kamomilit është tek sasia e luleve.

Pra, nëse ju dëshironi të përgatisni një çaj të fortë në shije dhe në vlera, duhet të zgjidhni më shumë lule dhe jo të zieni pak lule në më shumë kohë.

Në një rast të tillë, zierja e tepërt e luleve do të prodhojë një çaj me shije të hidhur.

Një mënyrë tjetër për përfitimin e më shumë vlerave të kamomilit është shtypja e luleve që ato të çlirojnë mirësinë e tyre.

Pasi të ketë valuar uji, kamomili duhet lënë në ujë të nxehtë për pesë deri në shtatë minuta dhe më pas duhet kulluar.

Ai duhet ëmbëlsuar me mjaltë për më shumë vlera dhe jo me sheqer.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.