Sun. May 22nd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Cilat janë shanset për të vdekur nëse apendiksi juaj shpërthen?

Peritoniti mund të shkaktojë vdekje.

Apendektomia është zakonisht një procedurë e sigurt.

Një studim i vjetër sugjeron se shkalla e vdekshmërisë për apendicitin e papëlcitur është 0.8 për 1000 njerëz.

Pas shpërthimit të apendiksit, shkalla e vdekshmërisë për një apendektomi është 5.1 për 1000 njerëz.