© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

Cilat janë shenjat dhe simptomat e hernies inguinale ?

Shenjat dhe simptomat e hernies inguinale përfshijnë:

  • Një fryrje në zonën e rrëzës së kofshës e cila bëhet më e dukshme kur jeni në këmbë, veçanërisht nëse kolliteni
  • Një ndjesi djegjeje ose fryrje
  • Dhimbje ose parehati në ijë, veçanërisht kur përkuleni, kolliteni ose ngriheni
  • Dobësi ose presion në ijen tuaj
  • Herë pas here, dhimbje dhe ënjtje rreth testikujve

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.