Wed. Dec 1st, 2021
Pyetje dhe Përgjigje

Cilat janë shenjat dhe simptomat e leukocitozës?

Ethe.
Gjakderdhje ose mavijosje.
Ndjeheni të dobët, të lodhur ose të sëmurë.
Ndjenjë e trullosjes, e të fikëtit ose djersitjes
Dhimbje ose ndjesi shpimi gjilpërash në krahë, këmbë ose bark.
Probleme me frymëmarrjen, të menduarit ose shikimin.
Humbja e peshës pa u përpjekur, ose apetiti i dobësuar.