Skip to toolbar

Cilat janë shenjat dhe simptomat e sëmundjeve kronike të veshkave?

loading...
Sëmundjet kronike të veshkave, Veshkat, Simptomat, Shenjat,Këmbët e fryra, Lodhja, Vështirësia në përqendrim, Ulja e oreksit, Gjaku në urinë, Urina e shkumëzuar

Një person mund të humbasë deri 90% të funksioneve të veshkave para se të përjetojë ndonjë simptomë shenjë të sëmundjeve kronike të veshkave.


Shumica e njerëzve nuk kanë shenja dhe simptoma derisa sëmundjet kronike të veshkave përparojnë. 

Shenjat dhe simptomat e avancimit përparimit të sëmundjeve kronike të veshkave janë: këmbët e fryra, lodhja, vështirësia përqendrim, ulja e oreksit, gjaku në urinë dhe urina e shkumëzuar./Gazeta Shëndeti

loading...