© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Cilat janë shkaqet e dhimbjeve menstruale?

Dhimbjet menstruale ndodhin për shkak të kontraktimeve në mitër, ose uterus, që është një muskul.

Nëse tkurret shumë gjatë ciklit tuaj menstrual, mund të shtypë enët e gjakut aty pranë. Kjo gjë pakëson për një kohë të shkurtë oksigjenin në mitër.

Është kjo mungesë e oksigjenit që shkakton dhimbjen dhe ngërçet tuaja.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.