Sun. May 22nd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Cilat janë shkaqet e sindromës së syve të thatë ?

Mosha dhe faktorët klimatik

Përdorimi i lenteve të kontaktit

Disa sëmundje të kapakëve të tilla si blefariti

Infeksionet virale

Mungesa e vitaminës A

Diabeti