Thu. May 19th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Cilat janë simptomat dhe shenjat e karcinomës hepatocelulare ?

Shenjat dhe simptomat e karcinomës hepatocelulare janë:

  • Dhimbje shtypëse në kuadrantin e sipërm të djathtë të barkut.
  • Dobësi trupore.
  • Temperaturë.
  • Rënie në peshë.
  • Ndjesia e prekjes së një mase nën harkun brinjor të djathtë ose në stomak.
  • Ënjtje këmbësh.
  • Zverdhje të syve.
  • Kruarje të trupit.
  • Ulje të oreksit.