Thu. Jun 30th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Cilat janë simptomat dhe shenjat e anhedonisë?

Simptomat dhe shenjat e anhedonisë mund të përfshijnë:

tërheqje sociale.

kënaqësi e zvogëluar që rrjedh nga aktivitetet e përditshme.

mungesa e marrëdhënieve ose tërheqja nga marrëdhëniet e mëparshme.

më pak interes për hobi të mëparshëm.

një humbje e libidos ose mungesë interesi për intimitetin fizik.

You cannot copy content of this page