Thu. Jun 30th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

 

Cilat janë simptomat e artritit reumatoid ?


Simptomat e artritit reumatoid

Artriti reumatoid është një sëmundje afatgjatë ose kronike e manifestuar me dhimbje në nyje. Simptomat përfshijnë: dhimbje te nyjat, ënjtje, ngurtësi dhe humbje e funksionit.

Sipas mjekëve, është e rëndësishme të mos injorohen asnjë nga simptomat, edhe nëse ato janë të përkohshme. Njohja e shenjave të hershme do t’ju ndihmojë ju dhe mjekun tuaj ta trajtoni më mirë atë.

You cannot copy content of this page