© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
cropped 5077E98C 61D6 468D BD96 78C839E26A9F 1

CILAT JANË SIMPTOMAT E NJË ÇRREGULLIMI ENDOKRIN?

Ndërsa çdo çrregullim endokrin ka grupin e vet të simptomave, disa nga simptomat më të zakonshme që gjenden midis shumë prej tyre përfshijnë:
• Luhatje humori
• Lodhja
• Dobësi
• Luhatje të padëshiruara të peshës
• Ndryshimet në nivelet e glukozës në gjak ose nivelet e kolesterolit

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.