Wed. Jun 29th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Cilat janë tumoret malinje të heparit apo mëlçisë ?

Tumoret malinje primare të heparit apo mëlçisë janë karcinoma hepatocelulare, fibrolamelare, kolangiocelulare dhe hepatoblastoma. Përveç këtyre ka dhe tumore malinje mezenkimale (angiosarkoma, fibrosarkoma etj.,) si dhe tumore të teratokarcinoma). tjera (karcinoide

You cannot copy content of this page