Sat. Jun 25th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

[ad_1]

Gjatë emisionit të mbrëmshëm në “Takim virtual me Shëndritin”, Diola Dosti ka folur edhe për rëndësinë e detokseve në organizmin tonë.

Dosti shprehet se detokset është mirë të praktikohen të paktën herët a vonë në javë, meqenëse këto të fundit bëjnë një “pastrim” të organzmit tonë nga elementet e dëmshme dhe të panevojshme.

Sipas saj, detokset me të shëndetshme janë ato që vijnë nga lëngjet. Dosti rekomandon që mund të ketë manipulime të ndryshme nga njerëzit e ndryshme lidhur me detokset, por këtë mund ta bëjmë edhe vetë ne, duke e shtrydhur një lëng molle ose portokalli dhe duke e shoqëruar atë me sallatë dhe supë brokoli.

Diola thekson se detokset s’ duhet të zgjasin më shumë se nëntë ditë, ndërsa koha më e shkurtër për të aplikuar detokset është ajo njëditore.

Për më shumë, klikojeni linkun e emisionit: https://www.facebook.com/familjajoneks/videos/854393621800355

[ad_2]

Leave a Reply

You cannot copy content of this page