Hën. Jan 24th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Cilat lloje të kancerit i shkakton Alkooli ?

Alkooli dihet se shkakton kancer të gojës, fytit, laringut, ezofagut, mëlçisë, zorrës së trashë/rektumit dhe gjirit.