Fri. May 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Cilët janë faktorët që ndikojnë në efektshmërinë e mekanizmave homeostatikë ?

Në efektshmërinë e përgjigjeve homeostatike ndikojnë shumë faktorë , ndër të cilët : mosha , madhësia e ndryshimeve të jashtme , koha e ekspozimit ndaj një ndryshimi të jashtëm , ” gabimi i lejuar ” i vetë sistemit , si dhe hierarkia e variablave .

You cannot copy content of this page