Fri. May 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Cilët janë faktorët që sigurojnë mbijetesën ?

Faktorët e jashtëm që mundësojnë mbijetesën , janë : ushqimi , uji , oksigjeni , temperatura e përshtatshme trupore dhe trysnia e përshtatshme atmosferike .

You cannot copy content of this page