Sun. May 22nd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Cilët persona janë më të ndjeshëm dhe më të rrezikuar nga Kolera ?

Personat me grupin e gjakut 0 janë më të ndjeshëm dhe më të rrezikuar nga Kolera.