Thu. May 19th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Cili është Alfabeti më i shkurtër në Botë ?

Alfabeti më i shkurtër në botë është alfabeti kamboxhian, gjithsej 7 shkronja.