© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Cili është burimi kryesor në prodhimin e vitaminës D ?

Burimi kryesor në prodhimin e vitaminës D janë rrezet e diellit.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.