Cili është elementi i vetëm te metalet alkaline që reagon me azot?


Kimia, Pyetje nga Kimia, Teste nga Kimia, Pyetje dhe përgjigje nga Kimia

Cili është elementi i vetëm te metalet alkaline që reagon me azot?

a)Li
b)Na
c)K
dCs

Fjalët kyçe: Litiumi , Metalet , Metalet alkaline , Azoti , Kimia , Pyetje nga Kimia

error: Content is protected !!