Wed. Jun 29th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Cili është funksioni i hormoneve ?

Hormonet janë substanca kimike që ndikojnë në aktivitetin e një pjese tjetër të trupit (vendin e synuar).

Në thelb, hormonet shërbejnë si lajmëtarë, duke kontrolluar dhe koordinuar aktivitetet në të gjithë trupin.

You cannot copy content of this page