Sat. Jul 2nd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Cili është funksioni i membranës qelizore?

Membrana plazmatike, ose membrana qelizore, siguron mbrojtje për një qelizë.

Membrana qelizore gjithashtu siguron një mjedis fiks brenda qelizës dhe ajo membranë ka disa funksione të ndryshme.

Njëra është transportimi i lëndëve ushqyese në qelizë dhe gjithashtu transportimi i substancave toksike jashtë qelizës.

You cannot copy content of this page