Wed. Jun 29th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Mitra, Vezoret , Qafa e mitrës

Cili është funksioni kryesor i mitrës ?

Funksioni kryesor i mitrës është që të sigurojë fiksimin dhe rritjen e qelizës vezë zë pllenuar dhe ushqyerjen dhe zhvillimin e embrionit.

Përfaqëson edhe një rrugë të kalimit të spermatozoidëve që tentojnë të arrijnë vezën që duhet pllenuar.

You cannot copy content of this page