Sat. Jul 2nd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
gjaku

Cili është grupi i gjakut më i shëndetshëm?

Sipas Northwestern Medicine, studimet tregojnë se: Njerëzit me grupin O të gjakut kanë rrezikun më të ulët të sëmundjeve të zemrës ndërsa personat me B dhe AB kanë rrezikun më të lartë.

You cannot copy content of this page