Wed. Dec 1st, 2021
Pyetje dhe Përgjigje

pCili është niveli i rrezikshëm i ulët i oksigjenit?

Përkufizimi mjekësor i shkallës së ulët të oksigjenit në gjak është çdo përqindje nën 90% të ngopjes së oksigjenit.

Ngopja e oksigjenit nën 90% është shumë shqetësuese dhe tregon një emergjencë.

Telefononi menjëherë 911 nëse ju ose dikush që njihni përjeton një nivel kaq të ulët të oksigjenit në gjak.