Fri. Aug 19th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Biologjia , Teste nga Biologjia

Cili është niveli më i lartë i organizimit ?

Niveli më i lartë i organizimit është organizmi , pra qenia e gjallë njerëzore . Ky nivel organizimi përfaqëson shumën e të gjitha niveleve strukturore të qelizave, indeve, organeve dhe sistemet e organeve. Funksionimi i tyre harmonik mundëson jetën dhe cilësinë e saj .

You cannot copy content of this page