Thu. Jun 30th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Cili është një shembull i iluzionit somatik?

Disa shembuj të iluzioneve të zakonshme somatike përfshijnë: Frika nga infektimi ose infeksioni.

Njerëzit me deluzione somatike shpesh besojnë se janë infektuar nga parazitë që kanë pushtuar organet e tyre të brendshme, ose nga insekte të vogla që kanë gërmuar nën lëkurë për të hedhur vezët e tyre. Imazhi i shtrembëruar i trupit.

You cannot copy content of this page