Sun. May 22nd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Cili është organi më i padobishëm?

Apendiksi mund të jetë organi i padobishëm më i njohur.