Tue. May 24th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

Cili është organizmi i parë që prodhon oksigjen?

Përgjigje: Cianobakteret autotrofike.