Wed. Jun 29th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Cili është roli i kimioterapisë në trajtimin e kancerit?

Kimioterapia luan rol të rëndësishëm në trajtimin e kancerit të gjirit.

Është formë e trajtimit sistemik, për dallim nga kirurgjia dhe radioterapia që janë forma të trajtimit lokal.

You cannot copy content of this page