Sun. May 22nd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Cili është shkaku kryesor i apendicitit apo pezmatimit të zorrës qorre?

Një bllokim në lumenin e apendiksit që rezulton në infeksion është shkaku i mundshëm i apendicitit.

Bakteret shumohen me shpejtësi, duke bërë që apendiksi të inflamohet, të fryhet dhe të mbushet me qelb. Nëse nuk trajtohet menjëherë, apendiksi mund të pëlcas..